Info

Teatteri
Bio Säteessä on kaksi elokuvasalia nousevalla katsomolla. Suurempi sali on 133-paikkainen ja pienempi sali on 58-paikkainen. Suuri valkokangas ja ensiluokkainen esitysteknologia äänentoistoa unohtamatta takaavat, että elokuva pääsee täysiin oikeuksiinsa.

Ohjelmisto ja näytösajat
Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina. Julkaisemme tulevan elokuvaviikon ohjelmiston näytösaikoineen viikoittain, tiistai-iltaan mennessä. Pidätämme oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Pyrimme tarjoamaan monipuolisen viikoittaisen elokuvaohjelmiston, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pyrimme myös huomioimaan elokuvatoiveet mahdollisuuksien mukaan. Toiveita ja muuta palautetta voi lähettää meille sähköpostitse tai paikan päällä, joko palautelaatikkoon tai suullisesti.

Elokuvaliput ja maksuvälineet

Bio Säteessä käyvät seuraavat maksuvälineet:

  • Käteinen sekä kaikki yleisimmät maksukortit
  • ePassi (mobiilisovellus ja tekstiviesti)
  • Eazybreak
  • Smartumin mobiilisovellus ja setelit
  • Gift4You -lahjakortti

Finnkinon liput eivät käy meillä.

Lahja- ja sarjaliput

Leffalippu on mainio tapa muistaa ystävää tai päivänsankaria! Ahkerasti elokuvissa käyville suosittelemme edullista sarjalippua – se sopii yhtä hyvin itselle kuin lahjaksi. Tarjolla on seuraavat vaihtoehdot:

  • Viiden kerran sarjalippu 50 €
  • Lahjalippu 11 €

Lippujen ennakkovaraus
Lippujen ennakkovaraus on mahdollista nettisivujemme kautta – klikkaa haluamaasi näytösaikaa ja varaa paikkasi! Puhelin- ja sähköpostivarauksia emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan.

Leffaeväät
Leffaeväitä löytyy meiltä luonnollisesti hyvä valikoima: paikan päällä paistetut popparit, karkit ja kylmät juomat saa kätevästi mukaan kassalta. Herkkuja voi ostaa myös mukaan: tuoreet popparit on mainio valinta myös vaikka lätkämatsiin kotikatsomoon!

Esteettömyys ja saavutettavuus
Elokuviin pääsee myös pyörätuolilla. Avustajakortti oikeuttaa avustettavan seurassa maksuttomaan sisäänpääsyyn. Osaan kotimaisista elokuvista on saatavissa tekstitys ja järjestämme näistä elokuvista jatkuvasti tekstitettyjä näytöksiä. Joihinkin elokuviin on saatavissa kuvailutulkkaus näkövammaisille. Kuvailutulkkaus toimii asiakkaan omassa älypuhelimessa MovieReading -sovelluksen kautta (ladattavissa maksutta Android- ja iOS -puhelimiin). Avustajakortti oikeuttaa avustettavan seurassa maksuttomaan sisäänpääsyyn.

Ikärajat
Elokuvateattereissa ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa. Jousto ei kuitenkaan koske ikärajaa 18. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti. Huoltajan on hyvä huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitys että elokuvan sisälto harkitessaan jouston käyttöä. Lisätietoa ikärajoista löytyy osoitteessa ikarajat.fi